maanantai 18. kesäkuuta 2012

Betoniraudoittajan Raparperipiirakka - Paver's Rhubarb Pie


Betonitöiden päälle iskee nälkä. Ja kun askartelee raparperin lehdistä, jää tietenkin jäljelle varret. Kun taikinaan laittaa kaurahiutaleita, tuostahan tulee ihan terveysruokaa (unohdetaan voi, sokeri ja kerma?).

With all this hard work on the pavers, you have the actual edible part of the rhubarb left in your hands. And you are kind of hungry too. When you add the oatmeal into the batter, it becomes a health food really, doesn't it? Let's not discuss the butter, sugar or the cream...

Betoniraudoittajan Raparperipiirakka
(uunipellillinen)
4 kananmunaa
2 dl sokeria
2 dl kermaa
1 dl voisulaa
3 dl vehnäjauhoja
1 dl kaurahiutaleita
3 tl leivinjauhetta
2 tl vaniljasokeria
1 l raparperipaloja
sokeria pinnalle

Vatkaa munat ja sokeri vaahdoksi. Sekoita kuivat aineet keskenään ja lisää sokeri-munavaahtoon. Lisää varovasti sekoittaen kerma ja voisula ja viimeiseksi puolet raparpereista. Kaada taikina leivinpaperilla peitetylle uunipellille ja levitä tasaiseksi. Lisää pintaan loput raparperit ja ripottele pintaan sokeria. Paista piirakkaa 200 asteessa vajaa puoli tuntia.

Rhubarb Pie
(baking tray)
4 eggs
2 dl sugar
2 dl cream
1 dl melted butter
3 dl flour
1 dl oatmeal
3 tsp baking powder
2 tsp vanilla sugar
1 l rhubarb pieces (about 3 cm long)
sugar to sprinkle on top

Whisk the eggs and the sugar. Mix the dry ingredients and add to the eggs and sugar. Carefully mix in the cream and the melted butter and add in half of the rhubarb. Pour on to baking paper lined baking tray and spread it eavenly. Pour rest of the rhubarbs on top and sprinkle on some sugar. Bake for about half an hour 200 degrees.



Tarjoa runsaaan vaniljakastikkeen kera.


Serve with lots of vanilla sauce.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...