maanantai 2. heinäkuuta 2012

Raparperijalostamolla tapahtuu: Vesiaihe - More Rhubarb Projects: Water Feature
Veden ääntä onkin jo kaivannut pihaan. Naapurinkin vesiaihe on ollut koko alkukesän telakalla, joten edes sieltä ei ole tullut korviketta. Vesipumppu hajosi viime syksynä ja uusi on ollut jo jonkin aikaa hankittuna (pitkällisten harkintojen jälkeen), mutta siivous ja uudelleenkokoaminen on odottanut. Kun sitten vielä tuli näitä uusia visioita... Isommassa laatassa oleva reikä osoittautui olevan juuri hyvällä kohtaa, pumppu oli helppo sijoittaa ja "vesisyvennys" riittävä. Nyt on viimein valmista ja raparperinlehdet on paikoillaan! 


I have been missing the sound of water in the garden. Even the neighbours water feature has been resting the beginning of summer so no consolation from there either. Our water pump broke last fall and though we bought a new one (after some contemplation...), but haven't gotten round to the cleaning and reassembly. And then I got all these new visions... but now it's all ready and the rhubarb leaves are in place!

Jatkoimme myös raparperinlehtien uudelleenlatomista ja vanha alue alkaa kohta olla uusittu. Sitten jatketaan varmaan eteenpäin, jokunen on vielä jäljellä ja ehkä vielä uusia askarrellaan kesän aikana.

We also continued with laying the tiles (old and new) and the old area is nearly finished. Then I think we will continue on, we still have a few remaining and will probably make new ones later on in the summer.

8 kommenttia:

 1. Veden solinaa kaipailen minäkin (siis jotakin muuta kuin tuota sadetta!). Tämä on kyllä hieno! Ja upeita nuo raparperilaatat, voi kun saisi itsekin aikaiseksi. Ihanaa viikon jatkoa!:)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hyvä tarkennus, vaikka on se sadekin ihan tarpeen välillä. :)

   Poista
 2. Hieno vesiaihe! Ja hieno on tuo raparperinlehtialuekin. Minä tein myös eilen betonia, mutta jotain ihan muuta ;)

  VastaaPoista
 3. Oon aivan in löööv! Pitänee lähteä jostain naapurista pummaamaan noita lehtiä. Itsellä ei ole (enää), raparperit on työstetty jo pakkaseen ja lehdet meni kompostiin. Pöljä minä.

  VastaaPoista
 4. Kiva kuulla, itsekin olen tyytyväinen! :)

  Ja Eskurin emäntä: myös Kuunliljan lehdet toimii tähän, niistä ei vaan toki mitään kovin isoja saa. Ja ehkä vain sellaisen pyöreälehtisen kuunliljan, kuten tässä kuvassa: http://en.wikipedia.org/wiki/File:Hosta33.jpg

  VastaaPoista
 5. Todella kaunis pikku suihkulähde - raparperinlehdet tekevät siitä omaperäisen ja ihanan luonnonläheisen!

  VastaaPoista

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...