tiistai 3. heinäkuuta 2012

Nuhjaantunut uudeksi - Something New to Wear

 +
 =

Marimekon mustavalkoisten pesu on näköjään minulle mahdoton tehtävä. Parissa pesussa tästäkin tunikasta  tuli musta-harmaa. Pesukoneväri on ostettu jo kuukausia sitten, että saisin aikaiseksi pestä tunikan uuden väriseksi. Eilen viimein koitti se päivä, että seuraavana ei ole jonossa valkoista koneellista... Ja tänään saikin päälle aivan uuden vaatteen!


Washing black and white Marimekko's seems to be a mission impossible for me. This black and grey number received a new colour last night and today I already wore my new jacket!

6 kommenttia:

 1. Dylonin pesukonevärit on jonkun lahja maailmalle! Mulla meinas talvella päästä itkupotkuraivari, kun mustat pillifarkut tulivat ekasta pesusta elähtäneinä. Dylonia pintaan ja taas potkii :)

  Hyvän värinen tuli tunikastasi!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tunnen tuon raivarin, samaa tunsin minä, kun huomasin, että tämäkin meni harmaaksi. Edellisestä mustavalk. Marimekko-ostoksestani tuli musta fuksia heti parin ekan pesun jälkeen. Mrs. Dylonille vaan rakkaita terveisiä (pakkohan sen on olla nainen?).

   Poista
 2. Hyvin hoksattu värjätä haalistunut paita! Tosi kivan näköinen tuli :)

  VastaaPoista
 3. Pesukoneväreillä tekee kyllä ihmeitä ja trikooseen se tarttuu käsittämättömän tasaisesti, molemmat värjäykset on olleet tosi onnistuneita!

  VastaaPoista
 4. Mulla on sama ongelma ihan minkä tahansa musta-valko tai sini-valko vaatteen kanssa. Todella onnistunut värjäys, tätä pitää kokeilla!

  VastaaPoista

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...