torstai 5. heinäkuuta 2012

Melkein valmista! - Nearly done!


Huh! Viimein alkaa olla valmista, vähän päättelyä ja silittäminen. Kaikki purkaminen ja uudelleen virkkaaminen on nyt saatu hoideltua. Ensi kerralla ehkä sitten jo ohjeen perusteella. 


Tai sitten ei. 
Finally! Nearly ready now, just some finishing touches and ironing to do. All that crocheting and uncrocheting... Next time I'll find some instructions and follow those.


Or not.6 kommenttia:

 1. Upea! Olen myös haaveillut maton virkkaamisesta. Ehkä otan ensi syksyn projektiksi. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Minullakin sormet syyhyää seuraavaan projektiin, muuta on ensin välissä suunnitteilla, mutta rahin tekoa olin pohtinut ja tänään näin tosi hauskan:

   http://kohtikotisaarta.blogspot.fi/2012/03/virkattu-rahi.html

   Poista
 2. Tosi kivan näköinen matto tuli soveltamallakin! :) Vielä kun silittelet niin ei uskoisi että päästä on, oikein nätit pitsit olet virkannut.

  Ihanat seinätarrat muuten tuossa telkkarin takana :)

  VastaaPoista
 3. Voi miten kaunis!
  Ja tuossa seinällä oleva kuviointikin! ♥

  VastaaPoista
 4. Niistä seinätarroista löytyykin juttua jo aiemmin: http://therearelilactrees.blogspot.fi/2012/03/sisustustarroja-wall-stickers.html

  Ovat peräisin Sisustuscarenasta: http://www.sisustuscarena.fi/

  VastaaPoista
 5. Ihana matto! oon haaveillu moisesta projektista, mutta uskon, ettei mun 13 vuotta aasta ööhön näppistä (työn puolesta) hakanneet ranteet kestä edes vessan maton kokoisen työn roikottamista. Pitäis melkein kokeilla... mutta vasta syssymmällä; sitten voi olla jonku aikaa täysin kädetönkin :)

  VastaaPoista

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...