lauantai 7. heinäkuuta 2012

Hanskat tiskiin - Basket for the Gardening Tools


Puutarhahanskat on aina hukassa. Kuvainnollisesti ja kirjaimellisesti. Samoin oksasakset. Pyörivät ilman paikkaa terassikaiteellaa tai jossain muussa täysin käsittämättömässä paikassa, kunnes tarvitset, jolloin niitä ei ole missään. 

Autotallin syövereistä käsiin osui kori. Yllättäen maalipensselin lähelle päätyminen oli sillekin kohtalokasta ja nyt se sai puutarhavärityksen. Siihen mukavasti mahtuu hanskoja sekä puutarhasakset.

Garden gloves are always missing. And the hedge clippers. They're always in sight when you don't need them, but when you do, nowhere to be found. 

So when I found this basket in the garage and it got too close to the paintbrush, it turned green and now matches the garden. It holds a few pairs of both the gloves and the clippers. 


Ja eteisestä se on kätevä napata mukaan tarvitessaan.

And it is convenient to take out with you when you need it.

3 kommenttia:

  1. Virittelin vastaavanlaiseen käyttöön korin piharakennuksen kevätsiivouksessa... Ongelmaksi on nyt muodostunut se, että siellä on kyllä isännän hanskat (20 paria) aina ojennuksessa ja mun omat pienemmät hanskat on siltikin aina jossain ihan muualla :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Elättelen vielä toiveita, että edes yhdet parit ois jääneet korin pohjalle, minultakin kun niitä löytyy :)

      Poista

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...