tiistai 10. heinäkuuta 2012

Keiju-uinnit - Swimming Fairies


Rankkojen puutarhahommien jälkeen se keijukin pulahtaa mielellään virkistävälle uinnille.


After all the hard work in the garden, fairies also like to dive into the refreshing water. Aikaisemmat keijupuutarhat / Previous Fairy Garden posts:


Fairy Garden 2012 contest entry
Tie lammelle - The road to the pond 
Kesä keijuillakin - Summer at the Fairy Cottage

4 kommenttia:

 1. heippa! Löysin blogisi toisen blogin ibad keskustelun kautta, saisinko kysyä sulta neuvoa, joku kirjoitti että Ibad 2 ei voi kuljettaa mukana ja käyttää missä vain? mutta ei kai tämä pidä paikkaansa, mikä Ibad2 malli on sellainen jota voi käyttää missä vaan? Hirmuisesti paljon kiittelen josko ehtisit vastaamaan mulle.
  Kiva ja monipuolinen blogi sulla!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Moikka ja kiva kun tulit käymään! Kyllä iPadia (kaikkia "numeroita") voi kuljettaa ihan hyvin mukana ja käyttää missä vain. Halvimmissa versioissa ei ole mahdollisuutta muihin kuin langattomiin yhteyksiin (eli paikassa, jossa haluaa käyttää internettiä, pitää olla langaton internet-yhteys saatavilla). Kalliimmissa versiossa on mahdollisuus SIM-kortille, jolloin siihenkin saa (todennäköisesti kuukausimaksullisen) internetyhteyden ja saa vapauden ulkopuolisten tarjoamista langattomista verkoista. Tämä halvempi / kalliimpi ei siis ole sama kuin numerot perässä, jokaisessa iPad versiossa (1, 2 ja 3) on ollut eri hintaista laitetta, joista löytyy eri määrä tallennustilaa sekä osassa tuo SIM-korttimahdollisuus. Esim. iPad 2 versioita näyttää olevan nyt myynnissä Wi-Fi (tallennustilaa 16Gb) ja Wi-Fi + 3G (tallennustilaa 16Gb)

   Riippuu kovasti siitä mihin tarvitset, minulla itselläni on vain tuo halvin versio ja minulle riittää hyvin (ja kuljetan paljon mukana). Siellä missä minä liikun, on hyvin tarjolla langattomia yhteyksiä. Ulkomailla ei niin hyvin ole, mutta siellä joka tapauksessa en malttaisi käyttää suomalaista yhteyttä lisämaksujen pelossa. Monia asioita (musiikin kuuntelu, elokuvien katsominen jne) voi tehdä ilman internet-yhteyttä, joten sen puutekaan ei vielä tee laitteesta "käyttökelvotonta". :)

   Poista
 2. Nimeni jäi ed viestistä pois terveisin carie

  VastaaPoista

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...