torstai 12. heinäkuuta 2012

Lounas Savussa - Lunch in Savu
Lounastimme ravintola Savussa Tervasaaressa työkavereiden kanssa. Saareen pääsee siltaa pitkin, mutta parkkipaikkoja ravintolalla ei ole. Menimme siis ilman omaa autoa, ettei tarvinnut etsiä autopaikkaa, vaikka sillalla jotain paikkoja näytti olevankin.


We went to the restaurant Savu in Tervasaari Island for lunch with some colleagues. The island is accessible by car, but parking spaces they did promise on the website so we left ours behind. 
Pääruoaksi söimme Tervaveneen saalis-salaatin. Aivan loistava, pidimme kaikki annoksesta ja se oli myös oikein riittävä. 

We had the Tervaveneen saalis-salad, which was wonderful!


Ja ennenkaikkea, jäi tilaa ihanalle jälkkärille: Lettuja, jäätelöä, sulkaakastiketta.... Nam!

Plus, it left room for the desert... Pancakes, ice cream, chocolate sauce... Yumm!Harmi, että ilma oli erittäin tuulinen ja harmaa, mahtavat maisemat saaresta eivät oikein saa oikeutta.

It's a shame the weather was really windy and grey, so the amazing view from the island is not showing at it's best.

4 kommenttia:

 1. Voi miten kaunis rakennus ja ruoatkin näyttävät herkullisilta!

  VastaaPoista
 2. Ruuat myös olivat herkullisia, eivät vain näyttäneet! :)

  VastaaPoista
 3. Hauska kuulla myönteisiä kokemuksia Savusta! Mä oon ollut siellä vain terassilla, useamman kerran, ja palvelu on ollut joka kerta ihan sairaan tylyä. Samaa virttä ovat valittaneet kaveritkin, niin, ettemme ole koskaan tulleet kokeilleeksi sitä ruokapuolta. Mutta ehkä tämän postauksen jälkeen rohkaistun! :)

  Tervasaaren maisemat ovat kyllä ihan mielettömät, se on vähän niin kuin pieni keidas keskellä kaupunkia. Opiskeluvuosina meillä oli perinteenä järjestää siellä aina Hemmingin päivän piknik toukokuussa Hemminki Maskulaisen kunniaksi.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Me olimme lounaalla heti ravintolan auettua, joten saimme hyvinkin räätälöityä palvelua (ekat paikalla ja ei koko aikana paljon muita) ja se oli kyllä hyvin mukavaa palvelua. Toki stressaavuuskin oli aika vähäistä :)

   Piknikkinne kuulostaa kivalta ja aihe täytyy selvästi googlettaa ;)

   Poista

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...