sunnuntai 12. elokuuta 2012

Vedinkö? - New Hardware


Joku voi muistaa lipastomuutoksen keväältä, jolloin maalasin kauniin pyökkisen kenkälipaston. Silloin ongelmaksi muodostui vetimet. Oikeanlaisia ei tahtonut löytää, ylimpiin laatikoihin sain A- ja B-vetimet, mutta niille oikeanlaiset kaverit oli vaikea löytää. En ollut tyytyväinen löytämiini, joten nyt reissusta kun löysin 1-6 nupit, nuo lähtivät enempiä miettimättä matkaan. Kuvassa vielä vanha A-nuppi paikoillaan kun muut on vaihdettu.

Some may remember the dresser update from spring. I had real trouble then finding new hardware to go with it and settlet with the A and B accompanied by some plain ones. I now found the perfect set from 1 to 6 to replace them with! For the picture I left the A in place to show what it was before the numbers.

1 kommentti:

 1. Hei!

  Olemme hiljattain lanseeranneet sivun Etsiresepti.fi, jossa käyttäjät voivat etsiä reseptejä satojentuhansien ruokasivujen ja ruokablogien joukosta.

  Olemme huomanneet, että sinun blogissasi on monta hyvää reseptiä ja haluaisimme ehdottaa sinulle, että käyt katsomassa ruokablogilistamme kärkeä tästä: http://www.etsiresepti.fi/ruokablogienk%C3%A4rki

  Jos haluat lisätä oman ruokablogisi listaan ja listata reseptisi Etsiresepti.fi hakemistoon (ilmaiseksi) sinun täytyy vain seurata ohjeita tästä: http://www.etsiresepti.fi/mene-mukaan-ruokablogien-k%C3%A4rkeen

  Konsepti on jo olemassa Suomessa, Ruotsissa, Tanskassa ja Norjassa. Meidän kauttamme blogit saavat päivittäin tuhansia vierailijoita, ja suosituimmat saavat viikoittain jopa yli 20 000 kävijää.

  Toivottavasti oma blogisi on pian listan kärjessä!

  Ystävällisin terveisin,

  Ann-Sofi
  http://www.etsiresepti.fi/

  VastaaPoista

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...