torstai 16. elokuuta 2012

Kesälomailun satoa, vol. 2 - Fruits of my Un-Labour, vol. 2

Kesälomalla on kyllä ehtinyt kierrellä mm. kirppiksillä aivan uskottavasti. Ja onhan sieltä matkaankin lähtenyt. Esimerkiksi jälleen yksi kokoelmaan lisättävä kynttilänjalka. Tällä oli lakkakerros, joten sitä piti ensin vähän hioa ennen maalikerrosta, joka tällä kertaa on spray-pullosta. Voi kyllä olla, että täytyy lisätä vielä sudilla pintaan jokin maali, koska tämä ei näytä ihan tasaiselta hiontapinnasta johtuen. Pienessä pärekorissa tuo samainen maalipinta näytti kyllä oikein hyvältä. 

During the summer holiday I've had plenty of opportunities to go round flea markets. And found something too. For example, here is another candle stick for my impressive collection. This one had to be sanded as it had a varnish but unfortunately the 2 coats of spray paint did not seem to be enough for a smooth surface so we may need to use a brush on it. The little basket looked alright with that same spray paint on. 

Juomakori sai pintaansa uuden värin ja vain odottaa tilaisuutta päästä käyttöön!

The wooden box meant for carrying bottles got spray painted and is now eagerly waiting for something to carry.


4 kommenttia:

 1. Kivoja löytöjä! Olen tänään maalaillut myös, mutta pensselillä..spraymaali olisi kyllä kätevä.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo meilläkin on tänään(kin) käytelty myös pensseliä, tartuntamaalia saivat pintaansa muutama tuoli ja muutakin projektia käynnissä, niistä myöhemmin.

   Poista
 2. Tosi herkullisen värisiä. Mä oon aina tuunannut maalilla tai puuöljyllä. Mua on aina mietityttänyt toi spray, kun se olisi niin helppo käyttää. Miten hyvin se väri sun mielestä pysyy versus maali? Jään kouluamaan sun blogia jos sieltä löytyisi jotain sprayhommeleita. Kiva blogi muuten =D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos ja tervetuloa! :)

   Meillä on muutama spray-maalattu ja ainakin niissä on pysynyt hyvin. Jos ei ole kunnon pohjatöitä tehty, ottaa ehkä paremmin kiinni pintaan kuin sudilla / telalla. Blogista löytyvistä suurin on http://therearelilactrees.blogspot.fi/2012/01/senkkiprojekti-sideboard-project.html joka on nyt puolisen vuotta ollut käytössä, eikä vielä mitään ongelmaa. Kynttilänjaloissa on muutamia sprayattuja, samoin keltainen kranssi, mutta niille nyt ei sellaista "kulutusta" tule.

   Spraymaalia kyllä kuluu hirmuisia määriä kun jotain isompaa askartelee, mutta pinta kyllä on aika tasainen. Meillä on itse asiassa tuossa sellainen maalipistooli odottamassa koekäyttöä, sillä siis saisi sprayattua tavallisia maaleja.

   Poista

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...