perjantai 31. elokuuta 2012

Hämis - Spiderman


Eilisaamuna olin vähällä myöhästyä junasta. Hämihäkkimies oli käynyt yön aikana jahtaamassa vihollisiaan ja jälkeen oli jäänyt niin hieno seitti, että jouduin kipaisemaan sisälle hakemaan kameraa ja ikuistamaan sen. Tuohan tietenkin vei ainakin kolme minuuttia tarkalle ajoitetusta ja totesin uudelleen ulosastuessani, että vähimmäisminuuttivaade matkan suorittamiseen asemalle ei enää täyty. 

Yesterday I nearly missed the train. Spiderman had been working all through the night catching his enemies and had left a trail. I just had to run back in and capture his work. That of course took at least 3 minutes I didn't have. Stepping out again I noted I had missed the last deadline for making it.

Puhelinta käteen ja junat kartalla! Aivan loistava sovellus tiesi kertoa, että juna on lähtenyt pari minuuttia myöhässä edelliseltä asemalta, joten ei kun matkaan ja niin vain ennätin. Harvoin käy niin, että juna JA minä olemme samana aamuna myöhässä. Yleisimmin vain minä olen. (Kuvan juna ei liity tapaukseen)

So I grabbed my phone and checked the train from the app provided by the national railways! The brilliant app knew to tell me the train had been late leaving the previous station and off I went and made it! (The train in the picture is not related to the incident)

2 kommenttia:

 1. Hauska hämiskuva (oli kaiken vaivan arvoinen)!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ja kun en edes myöhästynyt! ;)

   Se oli kyllä huippukaunis livenä, ei ihan täysin tule kuvassa oikeuksiinsa

   Poista

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...