torstai 26. huhtikuuta 2012

Haastetta ja virkattavaa - Challenging crocheting


Virkkausprojekti etenee verkkaiseen tahtiin. En ole vieläkään päättänyt, mitä olen tekemässä: ehkä mattoa, ehkä rahinpäällystä. Kai se vielä jossain vaiheessa varmistuu. Tuli mitä tuli, lisää paloja tarvitaan. Ja kaupasta löytyi vielä yksi väri, jota en ollut aiemmin löytänyt, toivottavasti siitäkin tehdyt pyörylät saa vielä upotettua mukaan. Vaikka onhan tuo niin tarkkaan mietitty sijoittelu, että vaikeaa on ;)

Ja jotta saisi vähän jännitystä elämään, Tytteli haasteli minut hiiiirvittävän pelottavaan haasteeseen neuloa tai virkata pipo Jorvin sairaalan vauvoille. Tyttelin blogista saa tarkempaa tietoa aiheesta.

My crocheting project is moving along. I still have not decided what it will become, but there's time. Be it a rug or a stool cover, it will need more round thingies. Also, I found a colour I didn't yet have that will now need to be added. Let's hope it will fit in, though the placement so far is thoroughly thought through ;)

I received a challenge from Tytteli to crochet or knit a hat for the little babies in Jorvi hospital. How scary is that!

Sunnuntaina oli jo ihanaa keliä myös kuivatella pyykkiä ulkona, loistavaa, että kohta se on arkipäivää! Tervetuloa Kevät, sinua on kaivattu

Sunday was also a great day for drying laundry outside! How nice is that! Welcome Spring, you have been missed!



3 kommenttia:

  1. Ihania värejä virkkausprojektissasi! Seurasin tuon saamasi haasteen alkulähteille, aika hauska idea yhdistää haaste, kilpailu, äänestys ja hyväntekeminen :) Ja KYLLÄ, kevättä on odotettu! :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. No älä, mutta harmi, että tuo voi olla mulle ylitsepääsemätön haaste :)

      Ihanaa, että tänäänkin aurinko näyttäytyi, vaikka suuren osan päivästä olikin harmillisen harmaata. Auringon vilahduskin niin piristää!

      Poista

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...