tiistai 10. huhtikuuta 2012

Barcelonan kaduilla - On the streets of Barcelona

Tässä muutamia kuvia Barcelonan kaduilta. Ensimmäiset pari päivää oli niin loistavat kelit (ja tiesimme, että sadetta on tulossa...), joten ensimmäiset päivät vain käveltiin, käveltiin ja käveltiin. Niin monta nähtävää paikkaa kuin vain mahdollista. 

Nuo varjoisat kapeat kadut auringon paahtaessa ovat sitten ihania. Viileitä, rauhallisia ja kauniita.

Here's a few pictures from the streets of Barcelona. The first few days the weather was absolutely beautiful and knowing it would be raining later on, we just walked and walked and walked.To see as many of the sights as possible. 

Those shady narrow streets are just lovely when it is a hot day. Cool, calm and beautiful.
Talojen väritykset ovat niin erilaisia kuin meillä kotona. Violetti seinä ja lohenpunaiset ovi ja ikkunanpuitteet! Ja Rambla de Mercedes-kadulla sijainneen talon seinästä törröttäneet räystäsputket(?) tuntuivat olevan juuri oikeanlaiset! ;)
The exterior wall colours are also so different from the ones we see at home. And we thought the drains(?) on that wall on Rambla de Mercedes were just too fitting!

Täytyy sanoa, että ilman kuvaakin ei olisi tullut mieleenkään uida TAI juoda tuota altaasta. Mutta että sähköiskuko oli suurin pelko? 


I must admit the thought of drinking from or swimming in that water feature did not cross my mind, regardless of the sign. But being electrocuted was my main corcern?

4 kommenttia:

 1. Ihanan keväisiä matkakuvia! Barcelonassa ei ole tullut vielä käytyä, mutta näiden kuvien perusteella voisi vaikka käydäkkin :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Suosittelen! Me tykättiin hirmuisesti, hyvää ruokaa, mahtavia maisemia ja paikkoja, ostoksillekaan hullumpi... :) Ja kelit oli ihan hyvät, vaikka satoikin reippaasti parina päivänä, silti suorastaan Suomen kesä...

   Poista
 2. Ihanat reissukuvat, hieman eri näkökulmaa kaupungille.
  Ilona

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos :) Oli kyllä mistä valita, kuvia on ehkä n 1800, vaarallisia nämä digikuvausajat ;)

   Poista

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...