tiistai 17. huhtikuuta 2012

Taas maalausprojekti - Yet another paint project


Maalia riitti sitten vielä tähänkin projektiin. Pikkuinen tuoli löytyi kirpparilta. Muutama kerros vihreää ja siinähän se.

Had some green paint left so this little stool from the flea market got a new colour. A few coats of green and here it is. 

Siihen on hyvä asettaa raskaan työpäivän jälkeen ihana Barcelona-ostos, Desigualin laukku, odottamaan seuraavaa päivää. ;)


The perfect spot to place the lovely new Barcelona buy, a Desigual bag, to wait for the next day. ;)


Ja kyllä, PicMonkey on löydetty...


Oh and yes, I gave PicMonkey a go... ;)


Hyvää yötä! / Good night!

7 kommenttia:

 1. MOi, bongasin sut Onnen omenista ja täällähän näyttää superkivalta. Jään lukijaksi.

  VastaaPoista
 2. Supermahtavaihana laukku! Miten kun ei ole ikina tullut Desigualissa kaytya, ajattelin etta varmaan Zaran tyyppisia vaatteita jotka ei oikein ole ominta tyylia... Niillahan olis nykyisin meidankin kulmilla ainakin yksi liike, en tieda josko olis useampiakin.

  VastaaPoista
 3. ..ja tosi sopo tuoli, sulla onkin kiva kirkkaiden varien kausi menossa. Kuvittelin mielessani Desigualin tyylin Zaramaiseksi beigea-ruskeaa-hillittyja vareja jotka ei minua innosta. Mutta tuon laukun voin kylla ottaa, kiitos. ;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tsekkaa ihmeessä Desigual! Siellä on Cirque du Soleil mallistossa yksi toppi joka on niiiiiin kiva, että vähän tekis mieli tilata, se vois olla sunkin makuun: http://www.desigual.com/desigual/browse/productDetail.jsp?productId=20T2C19&categoryId=cat1050059&sortCriteria=&navCount=0&offset=6&searchurl=&navAction=push&catId=cat1050059&selectedMaxPrice=249.0&selCatId=cat1050059&offsetLimit=35&selectedMinPrice=29.0&categoryNavIds=1%3Acat1050059&selectedFamilyArray=&selectedPage=&selectedSizeArray=

   Ohhoh mikä URL. FEMUR naisten puolella, Cirque du Soleil-mallistossa.

   Poista
 4. IHANA laukku!!! Ja siitä tuli mieleen, että tahtoo Barcelonaan (taas kerran)! Haaveilen sun Barcelona-kuvien välityksellä kuitenkin tällä kertaa... :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. olen hivellyt noita Desigualin laukkuja jo monesti, mutta en ole malttanut ostaa. Nyt sitten päätin, että tuo on hyvä muisto reissusta. :)

   Poista

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...