lauantai 14. huhtikuuta 2012

Lomaprojekteja - Holiday projects
Pääsiäisen jälkeisten lomapäivien aikana olikin hyvä hetki käynnistää pari pikku projektia. Keittiöremontista olen haaveillut, mutta seilaan vieläkin pikkupikkuparannuksen ja kaikkikerrallauusiksi-versioiden välillä, joten päädyimme muutamaan pieneen muutokseen, jotka heti helpottavat pahinta tuskaani. 

Ensimmäisenä työnalle pääsi tuo jääkappi-pakastin pääty ja sai liitytaulumaalit niskaansa.

The days off after Easter were a perfect time for some home improvement. I have been dreaming of a kitchen remodelling, but as my scope varies day to day from tinyimprovements to alldonedifferently, we thought we'd fix these few spots that are most annoying.Seuraavaksi muutama koristelista vaihtoi väriä (koko liesituuletin-kupu mikä liekin nimeltään on inhokkini, mutta varsinkin noiden listojen takia).

Next was the trim on the cooker hood (which I really dislike all together, but the trim's the worst bit). Ja kun kerran oli tuo liitutaulumaali esillä... veitsitelinekin sai uuden pinnan. Kunhan Klaus Haapaniemen suunnittelemat sakset saapuu kauppohin, tuossa on hyvä paikka...

And while the chalkboard paint was out, the knife stand got a lick of it. And once the scissors designed by Klaus Haapaniemi make it to the stores, that's where they'll go...
Tämä saattaa puistattaa jotakuta, mutta pärekori ei mielestäni ollut ikääntynyt kauniisti ja sai siksi tuta maalisudin, värillä, jota jo aiemmin vilauttelinkin.

This may shock some but the basket had not aged well in my opinion so a lick of the green (that I'd already shown you earlier) it got. 

Hauskaa lauantai-iltaa! / Have a good Saturday night!

8 kommenttia:

 1. Hyvältä näyttää! -Johanna

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitti! Tuo liitutauluseinämä oli iso muutos ärsytysasteeseeni mutta varsinkin noi listat, tuli ihan erinäköistä!

   Poista
 2. Kyllä sitä vaan saa kummasti pikkujutuilla näyttävää muutosta aikaan. Onnistuneet tuunaukset!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos, minäkin olin tyytyväinen! Harmi, että loma loppui = jatkot ei edisty niin vauhdilla. :)

   Poista
 3. Voi kun olet ollut ahkerana! Itse aina vaan suunnittelen ja suunnittelen, mutta toteutus jää johonkin matkan varrelle... Vetelitkö liitutaulumaalit suoraan tuohon pinnan päälle vai rikoitko pintaa ensin?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hiottiin ensin vähän mutta varsinaisesti pohjatyöt tehtiin tartuntamaalilla, eli ei ihan suoraan. Oli niin kiiltäväpintainen että ei varmaan olisi sellaisenaan tarttunut oikein.

   Poista
 4. Liitutaulumaali on meillakin ollut aikeena jo pitkaan, edes nyt lasten leikkimokin seinaan, mutta viela vaan se jai... "onneksi" leikkimokki nayttaa jo silta etta pian kaipaa uudelleenmaalausta joten eikohan noihinkin puuhiin paasta ihan tarpeeksi pian...

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Onko Englannissa muita värejä kuin musta? Täällä ei ole kuin musta ja vihreä, höh.

   Poista

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...