tiistai 19. kesäkuuta 2012

Syreenejä! - Lilacs!


Sain kaverilta tuota ihanaa vaalenapunaista, nupussa olevaa syreeniä ja juhannusruusuja. Kaveriksi maltoin sittenkin vielä leikkoa vähän omia liloja ja valkoisia syreenejä.

A friend brought me these lovely pink lilacs with the white roses. I just had to go get some of my own purple and white lilacs to go with them.
Mikä ihana tuoksu aamulla ohi kävellessä!!

What a scent to wake up to!!

3 kommenttia:

 1. Minäkin rakastan sireenejä ja niiden tuoksua. Ihania kuvia olet niistä taas saanut. Meillä on valkoinen ja lila unkarilainen. Valkoinen tosin ei taas tänä vuonna kukkinut lainkaan :(

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Meillä meni unkarinsyreenit matalaksi meidän ja naapurin välistä joten yllättäen, eivät kukkineet. Minusta nuo pihasyreenit vaikuttavat kovin oikukkailta. Ei varmaan kertaakaan ole vielä kaikki kukkineet samana vuonna. Hämmentäviä.

   Poista
 2. Joo, eivät tykkää leikkauksesta yhtään ja reklamoivat olemalla kukkimatta vuoden tahi pari. Ihmettelen kyllä, mistä meillä isottelevat, kun ovat saaneet olla leikkaamatta jo muutaman vuoden (mitä nyt katolta putoavat lumet jonkin verran karsivat oksistoa). Lapsuudenkodissaani liilat syreenit kukkivat joka kesä :) tai niin ainakin muistelisin.

  VastaaPoista

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...