sunnuntai 24. kesäkuuta 2012

Juhannusaattona Suomenlinnassa - Midsummer's Eve in Suomenlinna


Kaunis pilvetön päivä sai katsahtamaan uudelleen kalenteriin: voiko juhannusaatto olla aurinkoinen, lämmin, kaunis... Epäuskosta huolimatta nautimme ihanasta päivästä täydellä innolla.

A beautiful day that it was, made you look at the date again: could it really be Midsummer's Eve with no sleet or rain? Though sceptic, we decided to enjoy it to the fullest.


Menimme Suomenlinnaan HSL:n lautalla ja reitti kulkee tämän ihana saaren ohi, se on niin romanttisen näköinen, että olisi ihana päästä kyläilemään!


We took the HSL ferry to Suomenlinna anf the route goes past this pretty little island. It looks so romantic, it would be wonderful to visit it!
Kaunis päivä oli erinomainen koko perheen ulkoilutukseen.

Such a beautiful day was excellent for a family outing.Piknikiä hieman varjosti tuo "seurue", mutta ulkona syödyt eväät vaan ovat niin paljon parempia kuin ruoka kotona.


The company we had at the picnic was slightly worrying, but the food was great as it always is when eating outside.
Sää oli mitä mainion ja taivas kirkkaan sininen ja pilvetön. Joka puolella oli lintuja ja vain ajoittain pelottavia... Kuten heti tämän kuvan jälkeen, kun meistä alkoi tuntumaan, että hyökkivät ikävän lähelle...


The weather was so good, the sky blue and cloudless. Birds flying everywhere and only momentarily scary...


Päätimme palata laivalla ja näimme vähän eri reitin.


We decided to take the boat back and see a little different route back. 
Purjeveneily se näyttää niin idylliseltä, olisipa tuota varmasti ollut kiva kokeilla kauniina juhannusaattonakin! Mutta ovatpa nuo kauniita ihan katsellakin.


Sailing just looks so idyllic on such a calm day, I'm sure that would have been nice on a beautiful day like the Midsummer's Eve was! But they are pretty to look at, too.


Uskomaton juhannuskeli, ei sitä muuta voi todeta. Ja ihana Suomenlinna, hyvät eväät ja mukavaa seuraa, siinähän se resepti.


What a lovely weather it was. And Suomenlinna was lovely as always, food was good and the company great, so all in all a good recipe.

4 kommenttia:

 1. Vastaukset
  1. Kiitos! :) Auringon valossa kaikki on vielä kaksi kertaa kauniimpaa!

   Poista
 2. Minä olen 30-vuotias, mutta en ole ikinä elämässäni käynyt Suomenlinnassa! Asuin lapsuuteni noin 40km päässä Helsingistä mutta silti en ole ikinä käynyt siellä. Tätä on moni tuttu ja tuntemattomampikin ihmetellyt. Ehkä minä vielä joskus.. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Minä en ole tuon lähempänä asunut myöskään, nyt on matkaa tuplat. Suomenlinnan ihanuuden olen oikeastaan tajunnut vasta kun ulkkisvieraille on koittanut kehitellä ohjelmaa: helppo kohde :) Sitä kautta olen ihastunut niin, että ainakin kerran kesässä pitää käydä.

   Poista

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...