sunnuntai 3. kesäkuuta 2012

Kysymyksiä kysymyksiä...Kaikki mitä osaan-blogin Taina haasteli minutkin tähän usemmissa blogeissa pyörähtäneeseen haasteeseen.

1. Mistä haaveilet juuri nyt? Auringonpaisteen paluusta.
2. Urheiletko mieluummin itse vai katsotko kun toiset urheilevat? Taloudessamme on yksi penkkiurheiluhullu. Tasapainon säilyttämiseksi olen joutunut siirtymään toiseen äärilaitaan. Eli näistä vaihtoehdoista sen täytyy kai olla vaihtoehto a.
3. Mikä on paras puolesi? Innostun helposti ja lähden mukaan täysillä.
4. Kaikkien aikojen lempikirjasi? Robin Cookin Blindsight taisi olla ensimmäinen kyseisen kirjailijan kirja, jonka luin. Pitkään aikaan en lukenut juuri muuta kuin Cookin kirjoja.
5. Mitä sanoisit 15-vuotiaalle itsellesi, jos se olisi mahdollista? Mieti nyt vielä vähän?
6. Kuinka suuri käsityötarvikevarasto sinulla on? Suuri. Kankaita. Lankoja. Papereita. Askartelutarvikkeita. Lasiastioita. You name it.
7. Mikä on lempiherkkusi? Suomalaiset mansikat, pensasmustikat ja kermavaahto tai vaniljajätski. Tai kinuskikastike ja banaanit...

8. Milloin olit viimeksi haljeta jännityksestä? Odotellessani olympialaislippujen myynnin aloitusta. Mikä tietenkin on pahasti ristiriidassa vastauksen nro 2 kanssa.
9. Millainen autokuski olet? Erinomainen. Kuten suurin osa muistakin kuljettajista luulee olevansa.
10. Jos sinusta tehtäisiin elokuva, kuka esittäisi pääosaa? Julia Roberts olisi varmasti paras tehtävään, koska Pretty Woman on aikoinaan niiiiiiiin monta kertaa nähty, että olemme käytännössä sukua.
11. Entä kuka olisi hänen vastanäyttelijänsä? Jussi Lampi. Ei mitään pohdittavaa. Olen AINA rakastanut Jussi Lampea.

Ja minun kysymykseni eteenpäin (on muuten käsittämättömän vaikea keksiä näin montaa):
1. Mitä askartelit viimeksi?
2. Oletko tyytyväinen lopputulokseesi?
3. Miten ilahdutat itseäsi sadepäivänä?
4. Miten viimeksi ilahdutit jotain muuta?
5. Jos voisit valita vain yhden kesäherkun koko kesäksi, mikä se olisi?
6. Viimeisin musiikkihankintasi?
7. Mistä otit viimeksi kuvan?
8. Mikä on lempivuodenaikasi ja miksi?
9. 
Kuka on lempikirjalijasi? 
10. Jos voisit viedä kahville kenet vain julkkiksen, kuka se olisi ja miksi?
11. Jos siinä kahvilassa saisi mitä vain haluaa juuri silloin, mitä sinä tilaisit?Ja haasteen laittaisin eteenpäin (toivottavasti ette ole jo saaneet näitä miljoonia...) TyttelilleTöölön tyllerölle ja Tuulettarelle

3 kommenttia:

  1. Kiitos haasteesta :) Yhteen tällaiseen olen jo vastannut. Palanen aiheeseen, kunhan ollaan kunnolla kotiuduttu reissusta.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Elä ressaa, en sitten huomannut aiempaa, yritin valkata sellaisia, joissa ei olisi vielä näkynyt sitä. Saat vapautuksen, paitsi jos oikein kovasti haluat tehdä tämän ;)

      Poista

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...