maanantai 4. kesäkuuta 2012

Diamond Jubilee


Tänään toimistolla vietimme kuningatar Elisabeth II:n timanttivuosijuhlaa (Diamond Jubilee). Tarjoiluiksi oli tietenkin saatava jotain perienglantilaista, joten päädyin Union Jack Trifleen ja skonsseihin. Karpaloskonssien ohjeen sain Tee ite parempaa-sivustolta (ja niiden kanssa tarjoiltiin Valion uutta sitruuna tuorejuustoa, mustikkahilloa ja mansikkaviipaleita). Triflen kokosin seuraavasti:

Tiramisupohjan tyyppisiä keksejä pohjalle, kostukkeeksi mansikkamehua. Päälle reilu kerros mansikkasurvosta ja mansikkaviipaleita. Seuraavaksi kerros vaniljakastiketta, jonka päälle mustikkahilloa. Lopuksi vielä kerros kermavaahtoa ja koristeet. Kokoamisen ainoa haaste oli kermavaahdon levitys vaniljakastike-mustikkahillon perään, sitä kerrostelua ehkä vähän pitäisi miettiä.

Today at the office we celebrated the Diamond Jubilee. I made some cranberry scones (which were served with lemon cream cheese, blueberry jam and starberry slices) and a Union Jack trifle. 

Kruunu sai luonnollisesti parhaan paikan pöydällä, mutta lisäksi oli sinisin ja valkoisin krysanteemein koristeltua rottinkipalloa ja väreihin sopivia kankaita ja muutamia Union Jack:ejä ympäri kahvion. 


The crown obviously had the center stage at the table, but we also had blue and white chrysanthemums and blue and white fabric all over the place, along with a few Union Jack's. 

Sivupöydällä oli jopa mahdollisuus tehdä uusi juhlailme, jos oma ilme ei taipunut kuninkaalliseen hymyyn.

There were even the material to make your own royal party face.

5 kommenttia:

 1. Mahtava Union Jack trifle!!! Todella kaunis tuli. Rottinkipallot oli myos oikein kauniita, ihmettelin vain missa on Kuningattaren naamalla varustettu bunting...? Sellainen olis viela kruunannut koristelut... ;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Siellä se oli kunniapaikalla, mutta kuva ei ollut onnistunut. On itse asiassa vieläkin siellä, koska juhlahan ei ole ohi ;)

   Poista
 2. Kyllä näyttää herkulliselta! Herää vain kysymys, että missä ihmeessä on tällainen ihana työpaikka, jossa juhlitaan kaikkia maailman juhlia kunnon teemaleivonnaisilla??

  VastaaPoista
 3. Sä se sitten aina jaksat! :)

  VastaaPoista

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...