tiistai 28. helmikuuta 2012

Värjäysprojekti joka jäi - The dyeing that didn't get done


Vähän aikaa sitten spekuloin pitsien värjäyksellä: kannattaako vai ei. En saanut aikaiseksi / uskaltanut ja jo nyt voin todeta, että kannattaa olla saamaton. Nyt TARVITSEN alkuperäisen väristä!

A while back I was speculating whether to dye or not to dye. Now I'm glad I didn't as now I NEED the lace in it's original colour.


Aloittelin kevään odottelua. Tässä lähti kasvamaan salaattia, basilikaa, rucolaa, herneitä... Nuo Klaus Haapaniemen maitopurkit on niin kivoja, että purkeille oli pakko keksiä muutakin käyttöä. Tuulen tie -blogissa oli tehty näistä tabletteja.

I started waiting for spring. I sowed salad, basil, rocket, peas.... I love the milk carton's designed by Klaus Haapaniemi and now the milk cartons have another life. Tuulen tie -blog showed another use for them.


And with that, OWL just say good night....

4 kommenttia:

 1. Kevät yllättää aina yhtä nopeasti. Kiitos kun muistutit, että on jo aika kylvää yrtit ynnämuut! Hauskoja noi maitopurkit, täytyykin napata idea mukaan. Täältäpäs löytyi kiva, värikäs blogi :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kevät yllättää, mutta täytyy tunnustaa, että minulle useimmiten käy niin, että esikasvatukseni venyvät hontelovartisiksi jäteiksi, jotka eivät yleensä ehdi hengissä maahan asti. Mutta tärkeintä ei ole voitto vaan reilu kilpa ja osallistuminen.... ;)

   Poista
 2. Hauskannäköinen "maitopurkkikissa", toivottavasti tulee myös hyvin satoa :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Siellä jo rucolat ja herneet kohisten kasvaa (http://therearelilactrees.blogspot.com/2012/03/sisustustarroja-wall-stickers.htm), josko niitä voisi käyttää jo ennenkuin ehdin kuivattaa ne ;)l

   Poista

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...