torstai 2. helmikuuta 2012

Kipakka pakkaspäivä - Winter's here!


Pakkanen kyllä todellakin nipistelee nenän päästä! Kerrospukeutumisen ennätystä on nyt tavoiteltu koko viikon ajan. Iltapäivisin tuntuu hätävarjelun liioittelulta vetää kolmannet housut päälle ja villatakkia neuleen ja talvitakin väliin, mutta kun sitten kokeilee käväistä ulkotiloissa ilman......brrrrrrrrrrrrrrr!

It's definitely feeling like a real winter now with -20 degrees celsius greeting you in the morning. Layers and layers and layers....


Päivä alkaa olla pulkassa, kun illan harrastuksetkin on kunnialla hoidettu. Puoli vuotta uutta harrastusta takana ja tänään ope kannusti: jos me emme muuta tee kuin käymme tunneilla ja teemme tehtävät, emme Espanjassa ymmärrä mitään. Eihän minun ole pakko ryhtyä katsomaan Serranoja? Eihän? ;)


Half a year into my new hobby, I may be quite far from sounding like a native when we go to Barcelona in a few months...
(picture from Designboom)


Tykästyin tähän Piet Hein Eek:n "Scrapwood" tapettiin.Tahtoisin sen olkkariin telkkarin takana olevalle seinälle. Muutamia pikku kysymysmerkkejä vielä estää minua tilaamasta tätä parinsadan euron rullahintaan!

I am really keen on this "Scrapwood" wallpaper by Piet Hein Eek. For the living room? 
Ja nyt kauneusunille, / And now a good night to you all,Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...