sunnuntai 12. helmikuuta 2012

Kevään värejä - Colours for the spring
Tämän kevään värejä olen odotellut innolla. Pentikin liikkeeseen ilmaantuneet tuntuivat ainakin aluksi pettymykseltä: pastelleja? Mitä ihmettä? Koko sarjan uudet värit olivat samassa sarjassa, pinkki ja minttu. 


Vaatteissa ilmeisesti vaihtoehdot ovat pastellit ja romanttiset pitsit tai vaihtoehtoisesti "puhtaat värit". No nyt alkaa kuulostaa hyvältä. Miksi sillä on merkitystä? Siksi, että huomaan usein "yllättäen" pitäväni juuri niistä väreistä, joita kaupoista on saatavilla. Kätevää, kun on näin ohjailtavissa!


Kirpparilta olen löytänyt kuvan pitsit ja suunnitelma oli värjätä ne mustaksi. Tai no, enemmänkin, koska väri on jo ostettuna.... Nyt minulla vain on herännyt epäily, että jos värjään nämä mustiksi, kadunko heti seuraavalla viikolla?


I've been looking forward to seeing what the colours for this spring will be. When I visited the Pentik store, it looked as though they'll be pastels, which did not sound like me at all! Luckily it appears in clothing there's be bright colours too. 


Why does this matter? Just because I always tend to like what happens to be in stores then, which makes it awfully convenient for when I wish to buy stuff. It's good being so easily led by marketers! 


These laces I intended dying. Dying black. Now I'm beginning to wonder if I'll regret that a week later...


Värikästä sunnuntaita, / Have a colourful Sunday,


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...