maanantai 27. helmikuuta 2012

Prinsessajuhlat - Princess partyTänään töissä oli sitten prinsessajuhlat! Koska viime kesänä aloitettiin hyvä perinne juhlistamalla prinssi Williamin ja Katen häitä, piti nyt tietenkin juhlistaa myös naapurimaan uutta prinsessaa. Hämmennyksekseni totesin, että minulla ei ollutkaan mitään vaaleanpunaista, joten ruotsinkeltainen sai olla värityksenä niin koristuksessa kuin tarjoiluissa. 

Today we had a princess party at the office! As we started a tradition last summer when we celebrated William and Kate, we of course had to have a party for the new princess born last week to Victoria and Daniel. To my dismay I had no pink to decorate with so it became a Swedish-yellow party all together.


Kakkuidea tuli Ruokahommia-blogista, jossa oli tämä ihana resepti. Hieman kyllä oikaisin, koska minulla ei ollut maissitärkkelysjauhoja ja Lemon curdin ostin kaupasta ;) Lemon curd ja passion hedelmä sopivat muuten loistavasti tuohon!

The cake idea came from Ruokahommia-blog, though I did cheat with the mareng, I did not have all the ingredients listed so I improvised ;) 


Suolaistakin oli vähän tarjolla, heräsin aamusta paistamaan sconesit ja ne tarjoiltiin cheddarin, merisuolavoin ja ananas-mangomarmeladin kera. Jep, keltaista vieläkin... Mutta tunnustan, että vähän englantilaiseksi meinasi lipsahtaa ;)

There was also some scones with cheddar, and pineapple-mango jam and I do admit, that it all sounds a bit too English....
 

Pukeutuminen oli tietenkin hoidettu teemaan sopivaksi.

I of course was dressed to the occasion...Mutta miten marenkia voi saada lentämään niin laajalla kaarella?

But how is it possible to make such a mess with the marenque?

Makeaa maanantai-iltaa, / Have a sweet Monday night,1 kommentti:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...