torstai 1. elokuuta 2013

Raumaa syömässä - Eating Rauma


Ensimmäisenä kokeilin Cafe Salin, jota kaverini oli suositellut ja se oli juuri mainostuksen mukainen. Todella kaunis ja tunnelmallinen ja ennen kaikkea mahtavat tarjottavat (ihana sitruuna Macaron...) 

First I tested Cafe Sali, which a friend had recommended and it lived up to the recommendation. Really love decor, nice atmosphere and most importanly nice looking display (loved the lemon Macaron...)
Seuraavaksi päätin kokeilla Vanhan Rauman torin laidalla ollutta ravintolaa, jonka googletinkin ennen illalliselle menoa. Ravintola on nimeltään Goto ja se on ollut auki vasta kesäkuusta alkaen. Tuona tavallisena heinäkuisena maanantai-iltana hyvä kun onnistuin saamaan pöydän, niin täynnä ravintola oli. Onneksi onnistuin, sillä se oli todellakin sen arvoista! Aivan mahtavat ruoat, niin ulkonäöltään kuin maultaan!

Next I decided to try the restaurant I saw by the Old Town Square and googled before going. The restaurant is called Goto and it was opened in June 2013. It was a summer Monday in July when the streets weren't crowded by day but on that night, like on many others, the restaurant was almost fully booked and I was lucky to get a table. Strongly recommend making reservations if you intend to dine... But it was absolutely worth it! I was seriously impressed with how my dishes looked and tasted!

Viimeisenä vielä listallani oli kahvila Soppi, josta olin lukenut Marrun blogista. Ja se olikin juuri niin ihana kuin olin kuvista kuvitellut. Oih!

Eli summattuna, kaikki käymänä syömispaikat olivat ihania! Miten voi olla mahdollista?

I also visited a cafe I had read about in Marru's blog. And it was just as lovely as it looked in the pictures. 

So all in all, loved all the eateries I entered in Rauma! How great is that?
Bonuksena täräytän vielä kuvan todella viehättävästä ruokapuodista: Ruokapuoti Lumo. Uskomattoman hienot tilat ja esillepano, olisipa tämä lähikauppani!

And as a bonus, here's the crocery store Ruokapuoti Lumo. I wish this were my neighbourhood crocery store!

3 kommenttia:

 1. No oot sitten suosituimmat paikat löytänyt! Gotoa en ole itse kokeillut, mutta kovasti on kehuttu ja löytyy täältä vielä muutama muukin hyvä ruokapaikka :))

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No nyt kerro heti, että ensi kerralla voin kokeilla sitten ne?!

   Poista
  2. Esim. yhtenä suosittuna ja pitkään Rauman kuvaan kuuluva, on Vanhan Rauman Kellari... http://www.wrk.fi/index.php/fi/

   Poista

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...