keskiviikko 31. heinäkuuta 2013

Rauma


Ensimmäisen lomaviikon suunnitelmien mentyä uusiksi päätin startata Raumalle. En ole koskaan aiemmin käynyt, joten nyt piti sitten pyrkiä mahduttamaan kaikki ;) Ilman suurempaa etukäteissuunnitelmaa saavuin kaupunkiin ja kolusin Vanhaa Raumaa ees taas. Ihania kauppoja ja kahviloita ja kaikki ne rakennukset, mukulakivikadut ja.... ah. Keli nyt ei varsinaisesti hellinyt, mutta pikku sade ei nyt kuitenkaan isommin haitannut ja varsinaista tungosta ei ollut missään. Missäs muissa suomalaisissa kaupungeissa kannattaisi vierailla?

The plans for the first days of vacation got tossed so I decided to head out to Rauma. I've never been there before so I had to try fit everything into my visit! Without much of a plan arrived in Old Rauma and spent 2 days wandering around aimlessly. Lovely little shops and cafes and those buildings and cobblestoned streets... The weather wasn't the best ever, but a little rain never hurts and it was nice and quiet on the streets. Any suggestions for towns to visit (in Finland maybe)?


3 kommenttia:

 1. No wau, näyttääpä kotikaupunkini kauniilta :))

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kotikaupunkisi oli ihana, taidanpa tulla toistekin! Tulit kyllä heti mieleen kun kohteen keksin ja minusta sinulla on joskus ollut blogissa Kahvila Sopesta kuvia, senkin ihan vasiten piti mennä testaamaan, koska kuvasi näyttivät niin lupaavilta ja tykkäsin! Mutta siitä tullee erillisessä postauksessa, jahka ennätän käydä kuvat ja kirjoitella jotain :)

   Poista
 2. Suomessa on vaikka kuinka ihania kesäkaupunkeja. Nuo ihmistä kuvaavat istuvat patsaat on aina olleet minusta jotenkin pelottavia. Ihania kuvia kuitenkin :)

  VastaaPoista

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...