keskiviikko 28. elokuuta 2013

Minttua pöytään - Minty Coffee Table


Melkein vuosi sitten kierrätyskeskuksestä lähti mukaan tämä sohvapöytä. Tummanruskea viilu oli saanut vähän kosteussvauriota, eikä kyllä olisi muutenkaan oikein sopinut. Pitkään se kuitenkin mietti, minkä väriseksi se haluasi. Ja yllätys yllätys, taas tuli kylkeen minttua.

Olin varma, että lähtötilanteestakin olisi kuva, mutta eipä löytynyt. Niinpä nyt näkyy vain tämä lopputilanne. Ja kyllä, se sai tulla sisään, kun kuvat oli otettu.

Almost a year ago this table came home from the recycling center. The dark brown veneer has some water damage on the table top and the colour just would not have worked anyway. So for a long time it spend pondering which colour it would like to be. And surprise surprise, settled on the mint green.

I was sure I had a picture of the "before" but could not find one so here you go, just the "after". And yes, it got to come inside after the pictures were taken.

4 kommenttia:

  1. Kiitos Riitta Sinikka ja Tuuli. Vähän on nyt liiaksi ilmaantunut noita sinisen eri sävyjä: kohta ne tulee korvista ja kova homma maalata kaikki uudestaan ;)

    VastaaPoista
  2. Voi hyvää päivää mikä herkku! Aivan ihana <3

    VastaaPoista

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...