lauantai 26. tammikuuta 2013

Lampunvarjostimia - Lamp Shades


Sain viimeinkin etenemään tätä lampunvarjostinprojektia. Yllättävän paljon tuntuu palavan aikaa. Eikä siksi ole päässyt raportoimaan edistymistäkään tänne blogiin ;)

I finally got this Lamp Shade project going. I'm surprised at how long it is taking me.


Mentalistia katsellessa on hyvin aikaa askarrella näitä.

While you the Mentalist on tv you've got plenty of time to devote to this.

Yhdessä kaupassa näin lampunvarjostimia tällaisella perinteisellä koristenauhalla ja minun piti sitten metsästää itsellenikin vielä tätäkin.

I saw this traditional ribbon being used in a lamp shade in a store and felt I just had to try it too.


Ripustelin ne nyt vielä kokeellisesti olohuoneen ikkunaa lahjanarulla, ihan vain nähdäkseni ne ryhmässä ja saadakseni kuvia. Tuo ensimmäinen projekti, vaalean sinisellä loimusametilla tehty, ei ole yhtään mieleen. Joudun sen varmaan nyt purkamaan ja sehän ottaa päähän, siihen käytin luonnollisesti kaikkein eniten aikaa :/

I hung the shades on the window in our living room just to see how they look in a group and to be able to take pictures. The blue one I'm least satisfied with and am afraid I will have to take it apart. Upsetting, since it's the one I spent most time on! :/

2 kommenttia:

  1. Aivan ihania, mistä sä olet löytänyt noita kukka kankaita? T:Flunssan kourissa ja kohta silmätulehduksenkin...

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Voi ei, pikaista paranemista! Kukkakankaat oli Kangas- ja konemarketista (onneksi on google street view, että sain luntattua nimen....)

      Poista

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...