sunnuntai 27. tammikuuta 2013

Korvapuustisulkeiset - Cinnamon Bun Training


Korvapuustit ovat ihania. Ehkä parhaita leivonnaisia ikinä. Siksi osaamisessani ollut korvapuustin mentävä reikä oli erityisen dramaattinen. Tai siis "osasinhan" minä tehdä niitä, mutta niistä ei koskaan tullut oikeanlaisia. Opit on äidiltä, joka inhoaa kanelia, joten ei liene ihme, että koskaan minunkaan omissani ei ollut riittävästi kanelia, kaulin aina liian ohueksi jne jne. 

Kunnes kummipojan äiti K tuli apuun. Iltakoulutuksena korvapuustien alkeet ja kaikki traumat on poistettu. Käytettiin muuten Hellapoliisin taikinaohjetta ja nimenomaan ilman kananmunaa, itse olen aina tehnyt jauhopussin ohjetta mukaellen. Tuossa se nyt on. Ja ah.... ei ole kauaa. Kiitos K!

I love cinnamon buns. It was tragic I didn't know how to make them. Or I did, but they were never "right". Luckily my friend K came to the rescue. One night of hands on training and here it is. Or was... 

2 kommenttia:

 1. Olen aina tykännyt korvapuusteista, en vaan osannut itse niitä tehdä (äitini superleipuri)... mutta nyt nelikymppisenä(+risat) oppisin tekemään ja olipa ne herkullisia :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Minun äitinikin osaa kyllä leipoa pullia, mutta tuosta kaneli-inhostaan johtuen tuo korvapuustiosasto ei ollut yhtään se mieleen, josta johtuen minustakin tuli vääräoppinen ;)

   Nyt on oikaistu ja saatu kanelit kohdilleen!

   Poista

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...