sunnuntai 6. tammikuuta 2013

Hauskaa loppiaista! - See You Next Year, Christmas!


Tänäänhän se kuuluisi siivota viimeisetkin jäämät joulusta. Me jouduimme kuusen heivaamaan jo pari päivää sitten, mutta kyllähän tuo pisti vastaa kaikin voimin, tarrautui vielä oven pieleen mennessään. Se oli kyllä hyvä kuusi. En kuitenkaan säästänyt neulasia liimatakseni ensi vuonna, kuten äitini ehdotti!

We got rid of the Christmas tree a few days ago. He went out kicking and screaming, as you can see. It was a good tree, it was. Regardless, I did not save all the needles to put it back together next year, as my mom suggested. 15 kommenttia:

 1. Niin ihana kuin se kuusi onkin, niin pois se ei lähde mielellään ;) Meilläkin kuusi halusi ulos ilman neulasiaan :D Mutta muovikuusta en silti suostu hommaamaan ikikuunapäivänä :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Minä jossain vaiheessa olin todella lähellä ostaa valkoisen muovikuusen (taisi olla se "pelkkää valkoista"-joulu), mutta tulin sitten järkiini.

   Puolensa kummassakin, mutta ainakin siskon muovikuusi aikoinaan karisti ihan samaan malliin neulasia, ne olivat vain eri materiaalia ;)

   Poista
  2. Minun veljen perheelle on kans aina muovikuusi kun hänen vaimo on allerginen. Onhan se muovikuusi nätti ja tuuhea ja tasainen :) Ja ootko kattonut frendit, kun Pheobe sekoaa kun näkee, että kuuset joutuu silppuriin :D

   Mutta voi sitä riemua kun sitä kuusta etsitään metsästä ja kiistellään mikä otetaan ;D

   Poista
  3. Oon suuri Frendit-fani, mutta tuo jakso ei muistu mieleen! Täytyy googlettaa!

   Poista
  4. Hih, löytyihän tuo http://www.youtube.com/watch?v=0Y5xShAf_G4 Harmillisen lyhyenä vain.

   Poista
 2. Jokunen neulanen jäänyt lattialle muistoksi... oishan noista ollut vaikka tyynyn täytteeksi, heheh! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Juu sellainen neulaspeti oli kyllä mietteissä, mutta ei nyt sitten kuitenkaan toteutettu, vaikka varmasti ihana olisi ollutkin ;)

   Poista
 3. No jessus... sehän jätti kaikki neulaset sisälle :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Millään ei ois tahtonut ulos, ymmärtäähän sen, siel on kylymä

   Poista
 4. Voi kiesus mikä määrä neulasia, koko kuusellinen?!

  Kyllä mullaki muutama valittu suusta pääsi kun kuusta tänään partsille raijasin. Kaunis se, tuoksuu hyvälle, luo tunnelmaa vaan tää loppiais-show!!!

  Ja vuoden päästä uudelleen ;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No kyllä siihen muka vielä jäikin ja olihan niitä jo viikko lakaistu lattialtakin. Mutta eiköhän noita vielä juhannuksen alla ilmaannu kynnysten ja listojen raoista jne.

   Poista
 5. Vinkki ensi jouluksi: ;)
  http://www.sinituote.fi/Suomeksi/Tuotteet/Siivous/Roskapussit-ja-jatesakit?itemid=1947&showlocation=a341a1bf-a66c-4180-922d-7cd64e4f0358

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mutta tuo pitäisi sitten muistaa jo etukäteen.... :)

   Poista
 6. Tämän kuvan nähdessäni muistan, miksi tänä vuonna ostimme muovikuusen...oikea kuusi on ihana, mutta se siivoaminen...:O.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Jep, ei mikään mielekkäin homma ikinä...

   Poista

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...