maanantai 3. joulukuuta 2012

Tunnustus


Sain pari viikkoa sitten tunnustuksen, joka on jäänyt odottelemaan, että saisin aikaiseksi vastata. Kiitokset AnnaS:lle Häivähdys purppuraa-blogiin tunnustuksesta. Koska Annakin oli jo puolittanut velvollisuudet osion, jatkan samalla linjalla. 


Tunnustuksen saajan:
1. Pitää kiittää tunnustuksen antajaa
2. Antaa tunnustus kahdeksalle neljälle bloggaajalle
3. Ilmoittaa näille kahdeksalle neljälle tunnustuksesta
4. Kertoa kahdeksan neljä satunnaista asiaa itsestään

Eteenpäin toivotankin tämän nyt seuraaville neljälle (jotka toivottavasti eivät vielä ole moneen kymmeneen kertaan tehneet tätä): Lyydian maailman LyydiaTuuli Looking for Clementines-blogista, Töölön tyllerölle ja Outille Hyypiön elämään.

Ja sitten niitä satunnaisia asioita:

1)  Kampaajallani on yleensä täysi vastuu visioida, mitä sillä kertaa tehdään. Minulla saattaa olla toiveita ("tänään tuntuisi turkoosilta raidalta"), mutta S-parka saa tehdä kaikkensa aina uuden keksimisen eteen.

2) Jouluvalmisteluni ovat jääneet jalkoihin. Tällä hetkellä visioin "suurempia linjoja", joista lisää myöhemmin, mutta sen verran sanon, että välillä tuntuu vastustavan niin, että kaikki tuntuu mahdottomalta ja välillä siltä, että nyt viimein nytkähdetään taas askel eteenpäin!3) Nuhanenällä on haastetta. Rakastan tuoksuja. Minulla on aina yleensä uusi hajuvesi odottamassa vuoroaan, kun edellinen on vielä kesken. Tänään suihkaistiin viimeinen suihkaus Chancea ja huomenna odottelee Bright Crystal. 

Harva tuoksu pärjää vastaleivotulle korvapuustille. Saisikohan sitä hajuvetenä?

4) Rakastan kauniita saippuoita. Kauniin värisiä, kuvioituja, hauskan muotoisia.... eikä hyvä tuoksukaan haittaa ;). Siksi kokoelmallani pesisi käsiä useita vuosia. Ja siksihän tuo arvonnan palkintokin on mitä on. Muista käydä osallistumassa.

edit: Tunnustukseen liittynyt kuva jäi matkasta

6 kommenttia:

 1. Wau, uusi banneri. Hän kiittää kovasti tunnustuksesta!!! Turkoosit raidat, haa ne haluaisin nähdä :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Turkoosit raidat olisi useamminkin, mutta kun ne pysyy valitettavasti aika vähän aikaa hyvinä :(

   Pitää vähän saada tuota joulun tuntua, jos ei kotiin, niin edes tänne ;)

   Poista
 2. Bright Crystal on hyvä! Mulla on ollut noi molemmat...en tiennytkään, että meillä on noin sama (hyvä) maku ;) Montaa hyvää tuoksua voin suositella sitten BC:n jälkeen :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kerro ihmeessä, koska BC on jo uudella kierroksella. En keksinyt uutta kivaa

   Poista
 3. Kiitos tunnustuksesta! :) Minunkin kampaajani on S ja hänkin saa kokeilla päähäni kaikkea uutta. Minä heittelen villejä visioita, et miten ois tällänen, ja hän reagoi: "Ai vihreä otsatukka? Onnistuu. Ai valkaistaan kokonaan? No voidaan me kokeilla...". Mutta S:lla on hyvä maku ja ilmiömäinen kyky nähdä etukäteen, mikä kenellekin sopii ja mikä ei.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. S:t rulettaa ;)

   Vihreä otsis kuulostaa hyvältä!

   Poista

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...