lauantai 15. joulukuuta 2012

Joulumaassa - At the Christmas LandEilen töiden jälkeen suuntasimme kaverin kanssa Mäntsälään, Saaren Joulumaahan. Saaren Kartano on Keski-Uudenmaan
koulutuskuntayhtymän maatalous-, puutarha-, luonto- ja ympäristöalan koulutuspaikka ja Joulumaa on opiskelijoiden ja opettajien toteuttama projekti koulun kasvihuoneilla. Joulumaassa on myös kirkko, jossa voi käydä kuuntelemassa musiikkia ja hiljentymässä.

A friend of mine took me to the Christmas Land in Mäntsälä. Saaren Kartano hosts a school for agriculture, gardening and natural resources and the fair is held at the green houses and organised by the students and teachers. They even have a church where you can relax a little while listening to music.Hiirulaisilla ei ollut merkkiäkään  hiljentymisestä, vaan joulukiireet olivat pahimmillaan. En tiedä, mahtoiko yhdellä olla flunssa vai vatsa-tauti, kun tuolla vain loikoilee pedissä, kun muut raatavat niska limassa.

There were no signs of relaxation in the Mouse House, but they were hard at work, trying to get ready for Christmas. Joulumaassa järjestettiin myös kukkasidontakilpailu floristiikan opiskelijoille. Joka puolella oli kukkia, kimppuja, kransseja... Tämä ikkuna vetosi eniten ja tuosta sainkin ajatuksen omalle ikkunalleni, kunhan vain jostain löytyisi se aika toteutukselle...

They also held a competition for florist students, so there were tons of flowers and arrangements allover. I especially liked this window display...Joulumyyjäispöytiä oli paljon ja matkaan lähtikin lahjoja itselle ja muillekin ;)

And of course, lots of crafts stalls to find presents from.Omenapuiden katveeseen oli myös syntynyt tonttupolku. Polun varrella oli nähtävissä mm. tontun joulusauna. Joulumaa on avoinna 14.-20.12. joten vielä ehtii hyvin!

The apple trees were lit with coloured lights and underneath ran an elves path, here one is already gone to Sauna. The Christmas Land is open until the 20th so there is plenty of time to pop by!

1 kommentti:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...