lauantai 31. maaliskuuta 2012

Terveisiä Kevätmessuilta - Greetings from the Spring fair

Terveisiä Kevätmessuilta Helsingin Messukeskuksesta! Joka kevät iske puutarhakuumeilu, jota lietsoo aiheeseen soveltuvat messut. Nyt on hyvä aika taas visioida, mitä kaikkea sitä kesän aikana ehtisikään tehdä (lue: teettää miehellä) omalla pihallaan. Joku ihana rakennelma ehkä? Pikku kasvihuone tai huvimaja? Ainakin joku virtaava vesiaihe? Ja ehdottomasti isoja kiviä!

Greetings from the Spring Fair in Helsinki Exhibition & Convention Centre. Every spring I somehow end up going there which only fuels the feaver for the garden. This is the perfect time to come up with new visions on how to improve the yard. Maybe build something? A little greenhouse or a gazebo? At least a water feature with a little stream? And most certainly some huge rocks!
Tähän Pelkkakivi-grilliin rakastuin. Upea ja messuilla vielä erinomaisesti maisemoituna. Toisin kuin se betoniklöntti joka eräidenkin pihalla seisoo keskellä pihaa yksinäisenä... Hmmm.... siihenhän voisikin rakentaa kivimuurin ympärille,,, mistäs kiviä... ;)

I loved this Pelkkakivi-barbeque made of natural stone. I think it looked so good not only because it was so well "landscaped" too look as if it belonged there. Not like the concrete block some people have in their yard.... hmmm.... we could always build a stonewall around it.... and the stone for the wall, where to get that from...

Messuille ehtii vielä huomenna sunnuntaina! / You can still make it to the fair tomorrow!

7 kommenttia:

 1. Varmasti ihanat messut! Oikein hyvää lomaa!

  VastaaPoista
 2. Kiviä nyt luulisi löytyvän mistä tahansa, mutta kokemuksesta voin sanoa, että sitten kun niitä alkaa etsiä, niin sopivia ei tunnu löytyvän mistään ;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Sehän se, että pikkuisia kiviä löytyy joka lapionisklla, mutta sellaisia kuution kokoisia vähemmän ja niitä on jo hieman haastavampi liikutellakaan ;)

   Poista
 3. Me haettiin viime kesänä kiviä kaupungin soramontulta muutama peräkärryllinen. Ne nyt oli sellasia nyrkinkokoisia ja helposti liikuteltavia. Isompia saattaisi saada esim. jostain kivipohjaiselta rakennustyömaalta?

  Aivan ihana tuo kasvihuone! juuri tuollaisesta minä unelmoin... :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Toi olisi kyllä huikean hieno, mutta ihan älyttömän iso. Messuilla olleessa ei ollut laseja, mutta kai siihen sellaiset oikeasti kuuluisi?

   Poista
 4. Joo, kyllä huomattavasti pienempikin riittäisi. Ja tietysti lasien kanssa :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tai ihanahan tuo iso olisi, mutta muutakin voi olla hyvä saada mahtumaan pihaan... :)

   Poista

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...