lauantai 24. maaliskuuta 2012

Projekteja käynnissä - Projects on the way


Aamu alkoi blogien lukemisella ennen harrasteita ja niinhän siinä kävi, että loistavia ideoita sieltä sitten tarttui. Niinpä oli pikaisesti poikettava vielä kauppaankin, että sai kasan limettejä. Kanelia ja kardemummaa-blogissa oli Key Lime Pie-kuvat ja resepti ja tuo on kyllä kokeiltava!

I started the day by reading some blogs and of course, got some wonderful ideas from them! I had to quickly go to the store to buy some limes, as Kanelia ja kardemummaa blog showed pictures and a recipe of a Key Lime Pie. I so need to try this!Viimeinkin löytyi aikaa pienelle tyhjennys- ja alkuvalmisteluharjoitteelle. Nyt on tyhjennetty, hiottu ja tartuntamaalattu, huomenna saa vetää pintaan ensi kerroksen oikeaa maalia. Ehkäpä huomenna jo voi nähdä lopputulemaa! :)

Finally found the time for some emptying and prep work. First coat of paint is now on (not the final colour) and tomorrow hopefully will see the finish coat. 


Omavaraisuusasteen kohotuskampanja jatkui taas itse tehdyillä sämpylöillä mutta myös tomaatintaimissa on toivoa. Ei enää kauaa ja sämpylän päälle saa leikata tomaattia omasta maasta. ;)

The self-sufficiency goal is getting closer and closer. Again made some bread for breakfast and tomatoes are well on the way. Not long and I'll be slicing some home grown tomatoes on to my self made bread. ;)

Hauskaa lauantai-illan jatkoa, muistakaa herätä huomenna oikeaan aikaan! / Have a great Saturday evening, don't forget to wake up at the correct time tomorrow morning!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...