lauantai 17. maaliskuuta 2012

Hauskaa Pyhän Patrickin Päivää - Happy St.Patrick's Day


Me töissä juhlistamme kaikki tärkeimmät juhlapäivät. Kuten St. Patrick's Day. Siksi torstaina (oikea päivä tänään, mutta vain juhlimisen vuoksi ei viitsinyt töihin lähteä!) vietimme juhlia ja kahvio pukeutui tällä kertaa vihreään. 

We have decided to celebrate all the important holiday's at the office. Such as St. Patrick's Day. We had a party on Thursday and the cafeteria went all green for the occasion.


Tein pesto-feta-sämpyläneliapiloita, joiden muoto kyllä hieman vaatii tulkintaa, ennenkuin neliapiluus valkenee...


I made these pesto-feta-bread clovers which I admit, take some interpreting to see the clover...Seuraavaksi työpaikkajuhlintojen ohjelmassa lienee pääsiäiskoristautuminen ja sen jälkeen jo perinteeksi muodostunut Cinco de Mayo. Mitä juhlapäiviä sinä suosittelisit listalle?

Next on our celebrations list is Easter and then the already a traditional Cinco de Mayo. Which holidays would you recommend to be taken on the list?

Hauskaa St. Patrickkiä! / Have a good St. Patrick's!

10 kommenttia:

 1. On ihanaa viettää erilaisia juhlia ja teemoja! Nam,miltä sämpylät näyttää! Meillä mennään aika perinteisin linjoin: synttärit,nimpparit,joulu..

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Meillä ilmapiiritutkimuksen seurauksena muutama vuosi sitten todettiin, että meidän pitää juhlistaa asioita enemmän. Esim. juhlapyhiö (kai sillä oikeasti muut tarkoittivat, että joulu, pääsiäinen...) Minä päätin ottaa ilon irti: juhlittu on Kalevalan päivää, Cinco de Mayo, St. Patrick's Day, Halloween, ruotsin prinsessan syntymä (http://therearelilactrees.blogspot.com/2012/02/prinsessajuhlat-princess-party.html), ystävänpäivä (http://therearelilactrees.blogspot.com/2012/02/hauskaa-ystavanpaivaa-happy-valentines.html), englannin kuninkaalliset häät.... mikä vain syy juhlia! :)

   Poista
  2. Näyttää ihanalle tuo "sämpylä" :)

   Poista
  3. Mardi Gras tuli mieleen, mutta tältä vuodelta ajankohta meni jo

   Poista
  4. Johanna: Mardi Gras kuulostaisikin aika hyvältä "jonon jatkoksi", taitaa vaan vaatia paljon rekvisiittaa... Pitääpä vähän googlettaa! Kiitos vinkistä!

   Sys: pitänee pistää tulille joku toinenkin kerta ;)

   Poista
 2. Hei Mervi,
  Jos oikeasti olet life coachingia vailla, niin laitapa meiliä kultsinkamppa@suomi24.fi. Itse pääsen sorvin ääreen vasta syksyllä, mutta lähipiiristä löytyy yksi jo opiskelija, joka tarvitsee koekaniineja.

  VastaaPoista
 3. Loistava idea! Meillä töissä juhlitaan oikeastaan ainoastaan pikkujouluja, joulua, synttäreitä ja lomalta paluita (itseni kohdalla juuri huomenna. Tarkoittaen sitä, että vien sinne jotain herkkuja nautittavaksemme). Tänään on Minna Canthin päivä. Häntähän olisi voinut myös juhlia?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Harmi kun se tuli töissä puheeksi vasta ma. Liian myöhään. Ensi vuonna sitten. Meillä varmaan jotain pääsiäiseksi seuraavana.

   Poista
 4. Ihana leipa! Ihan selva neliapila minusta :)

  Seuraavaksi pitaa juhlistaa Englannin kuningattaren Golden Jubileeta, minulta liikenisi Brittilippu jos kiinnostaa!

  VastaaPoista
 5. Seuraava taitaa olla Cinco de Mayo, jollei mitään muuta tarpeellista osu matkalle ;)

  Brittikamaahan "jonkin verran" löytyy, mutta varmasti olisi tarpeellinen lippukin. Koska se Goldeni on, oikeasti se päivä taisi olla tässä kuussa? Mutta juhlinta kesäkuussa?

  VastaaPoista

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...