lauantai 21. syyskuuta 2013

Hyvästit pimeälle - Say Goodbye to Darkness


Viime aikoina olen harmitellut kotiin tullessa pimeyttä: meillä kun ei ole ulkovaloa, jota voisi ajastaa ja lähteissä ei muista, että palatessa on pimeä. Niinpä olen jo pitkään haaveillut valaistusta ruukusta ja viimein sitten tilasin Puutarhakokeilta (klik) omani!

Lately I've been annoyed coming home to complete darkness, since we haven't had a light I could have programmed to go on at a specific time. And you never remember it will be dark when you are leaving the house in daylight. So I finally ordered the light I've been wanting from the Puutarhakokki (click here) online store.Hankalinta oli päättää minkä tahtoisin, koska pidin useammasta. Päädyin lopuksi tähän Quadro L.

Have to admit it took me a while to decide which one I want, since they had many I liked, but the settled with the Quadro L.Innoissani ostin kasvitkin jo viikkoa ennen valaisinruukun saapumista ja hetihän tuo piti saada toimintakuntoon! Mutta siellä se nyt on, valaisemassa kotiintuloja! (Okei, kruunua vielä vähän harkitsen, mutta kun sillä ei ole ollut oikein koko kesänä kotia ja ja ja....)

I was so excited about it I even bought the plants about a week ago. But there it is now, lighting my way!

1 kommentti:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...