tiistai 9. lokakuuta 2012

Vaahteranlehtikranssi - Maple Leaf Wreath


Lauantain kävelyllä päädyin keräilemään kauniita vaahteranlehtiä eri väreissä.  Sunnuntaina edessäni oli risukranssi ja julmettu kasa vaahteranlehtiä. Ei kun tuumasta toimeen. 

On my Saturday walk I ended up picking a lot of these lovely maple leafs in different colours. On Sunday I was faced with a wreath and a pile of leafs. So on with it. Keräsin ensin lehdistä nippuja, jotka sidoin keskenään. Sen jälkeen kiinnitin jokaisen nipun erikseen kranssipohjaan.

First I bunched a few leafs together and tied them. Then I attached the bunch to the wreath.


Done! Loppua kohti lehdet alkoivat loppumaan, josta johtuu tuo toispuoleisuus, mutta onneksi lisämateriaalit ovat lähellä myöhempiä paikkauksia varten.

Done! I ran out of leafs which caused the asymmetry, but luckily I have more material close by so I am sure I will get some repairs done soon.

6 kommenttia:

 1. Vastaukset
  1. Kiitos, onhan tuo piristävä väriläiskä vastassa kotiintullessa

   Poista
 2. Hieno! Kaikki täällä blogimaailmassa tuntuu väsäävän kransseja luonnonmateriaaleista, minäkin tahdon! Ehkäpä siis sateettomana vapaapäivänä metsään...

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Meillä kirjaston edessä oli ihan hirrrrrrveesti, joten pääsi ihan valikoimaan ja kerääminen oli nopeaa! Kivaa hommaa, joten ei muuta kuin hommiin vaan :)

   Poista
 3. Vastaukset
  1. Kiitos! Ihmeen hyvää se on pysynyt kuivuttuaankin!

   Poista

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...