lauantai 5. toukokuuta 2012

May Photo a Day: 5. BirdIllallinen? Ei sentään. Nämä linnut ärsyttävät minua kovasti. Tekevät tuhoja puutarhassa ja metelöivät aamulla, kun yrität nukkua. Mutta on niissä jotain ihastuttavaakin. Kauniita ja no... hyvä on.... ihan kivoja. Normaalisti niitä pyörii aina "jaloissa", mutta kun yrität saada niistä kuvan, ei missään. Hetkisen jo luulin, että joudun luovuttamaan ja kuvaamaan tämän päivän haastekuvaksi pronssilinnun puutarhakoristeesta, mutta sitten lähdin pienelle kierrokselle naapurustossa ja äänen perässä -> Sieltähän tuo löytyi!


Dinner? Not quite. I find these birds annoying. They keep on wrecking havoc in my garden and make a lot of noice when you are trying to sleep in. But I guess there is something about them. They are pretty and well, it's kind of nice to have them around. But while normally they are always around, trying to take their picture they are nowhere to be found. Thought for a moment I'd have to settle for the bronze statue in the garden for today's challenge pic, but then went on a walk around the neighbourhood and followed the noise! 

6 kommenttia:

 1. Minustakin fasaanit oli ennen ärsyttäviä, ne tulivat sananmukaisesti puskista. Mutta nykyisellä asuinpaikkakunnallamme ei ole fasaaneja ja se on hirveän tylsää.

  Kuva on hauska ja fasaanin olemus hyvin pullisteleva, siis eläväinen :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No kaveri oli juuri huudellut minulle, sitä ehkä ärsytti, kun seurailin sitä.

   Ärtyneisyyteni on lievästi vähentynyt, kun vuosia on saatu kulumaan siitä kesästä, kun kävivät ensin nyppimässä sipulit maasta ja sitten mansikantaimet (siis TAIMET, taimet, joissa ei todellakaan ollut mansikankukkia kummempaa)

   Poista
 2. Onhan noissa fasaaneissa vähän sellaista elvistelijän vikaa. Vaan ihan on kaunis eläjä tuokin!

  VastaaPoista
 3. Elvistelijöitä joo, paitsi ehkä lauluääneltään ;)

  VastaaPoista
 4. Hieno kuva elvistelijästä! Tajusin juuri, ettei meidänkään kulmilla ole näitä ollenkaan. Lapsuudenkodissa oli ja muistan kyllä miten erityisesti aamuisin ärsytti. Hyvä että sait ärsytettyä tätä kamerallasi:)

  VastaaPoista

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...