perjantai 18. toukokuuta 2012

Kukkakauppa Tukholmassa - A Flower Shop In Stockholm


Olin viikolla työreissulla Tukholmassa ja päivän ohjelma oli todella tiukka (varsinkin kun menolentomme peruttiin ja meidät siirrettiin seuraavalle lennolle, murrrr). Lounaanhakureissulla ehdin kuitenkin ihailemaan jo edellisellä kerralla bongaamaani kukkakauppaa ja nyt oli vain pakko poiketa sisäänkin. Regeringsgatans Blommor-liikkeellä on paitsi todella kaunis sisätila, myös ulkona kadulla on kauniisti esillä tuotteita.


This week I went to Stockholm for work and had a really tight schedule while there (especially as they cancelled the flight we were meant to be on and rescheduled us on the next). When I went to pick up lunch I had time to admire the flower shop I had seen the previous time and this time I just had to walk in. Regeringsgatans Blommor has a beautiful store but they also have layed out the flowers on the street very beautifully.


Ja en sitten onnistunut kävelemään ulos tyhjin käsin. Tämä kaunis orvokki lähti mukaani enkelipelargonian kanssa. En ole aiemmin nähnytkään tällaista pienilehtistä, pienikukkaista orvokkilajiketta! Valitettavasti ei kuulemma selviä talvea ulkona. Viime vuonna enkelipelargoniat jäivät saamatta, koska niitä ei löytynyt!


I could not leave empty handed of course. I've never seen violets like these ones, they were so pretty I had to bring it back with me. But apparently will not survive the winter :(

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...