lauantai 6. huhtikuuta 2013

Maisemallista - ScenicEtsin pitkään kirpputoreilta isokokoista kuppiparia teelle ja kahville, mutta kaikki löytämäni olivat liian pieniä tai niin kalliita, että unohda koko juttu. Pääsiäisenä käväisin kotimaisemissa ja kysyin äitiltä, haluaako jostain eroon kirppispöydälläni. Sitä tavaraa etsiessä osuikin sitten käsiin kuvassa näkyvä punainen kuppipari x 2. Sain nämä nyt sitten "lainaan" ;) 

Ihana lila lautanen on kirppislöytö muutaman viikon takaa (ruokalautaskokoa, eli kuppikin on riittoisan kokoinen. Nyt pitäisi taas kaivella varastoja, että mistä sitä itse luopuisi, kun eiliseltäkin kirppisreissulta tuli mukaan 2 uutta vanhaa tavaraa. Niistä varmasti myöhemmin.

For a long time I searched for a large cup for coffee and tea. In the end, they were hiding in my mums collection of crockery. 2 pairs she had are now "on loan".

The lilac plate in the pic is from a flea market a few weeks ago. Now I should start going through my closets to find some more items to be rid of just so I can justify the 2 new old items coming in yesterday. 

4 kommenttia:

 1. Maisema-astiat ovat kauniita ♥. Sen lisäksi, että kahvikuppi on sopivan suuri eli n. teekupin kokoinen; sen pitää olla sopivan ohut ;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Sinäkin?! Äitini on ihan älyttömän tarkka juuri tuon ohuuden suhteen: nämä eivät todellakaan ole riittävän ohuita hänen makuunsa. Yksi kaverikin tunnustautui valikoivaksi, siihen asti olin kuvitellut, että kyseessä on vain äitini oikku ;)

   Poista
 2. Ihania, ihania :) Tämä kuppien "riittävä ohuus" on mulle ihan uusi juttu... En ole aiemmin osannut tällaista edes pohtia... S

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Eih!! Kaikkia komplekseja teillä kaikilla muilla onkin ;) Onneks mun elämä on helppoa (Hah!)

   Poista

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...