sunnuntai 4. marraskuuta 2012

Joulu on avattu - Is it Christmas?


Blogissa on ollut hiljaista, kun kaikkien aikojen Halloween-bileiden järkkäys työpaikalla vei mehut. Mutta nyt: joulu on avattu. Perjantaina käväisin Pompotin joulunavajaisissa, joista mukaan tarttui alla näkyvät... ummm... joulukarkit? :) Ja lauantaina oli jo pikkujoulut, joissa ensimmäinen lahja saatu, siitä varmaan vielä myöhemmin juttua. Mutta nyt on siis aukinainen joulu ja joulutortut paistettu tänään. Kummipoika 5 v ja pikkusiskonsa auttoivat näiden teossa, piparkakkumuoteilla tuli uuden mallisia joulutorttuja. 

It's been quiet here, all my effort has gone into the Halloween party arrangements at work. But now, Christmas is here. I already attended the first party on Friday at Pompoti, where I bought the treats below. Yesterday went to Christmas party number 2. And today, made these Christmas pastries with my 5 year old godson and his sister.


3 kommenttia:

 1. Eilen mullakin tuli ensimmäisen kerran "joulunodotus" tunne... kaupassa oli jouluavajaiset ja paljon iloisia ja jännittyneitä lapsia joulupukin ympärillä.
  Tuli sitten ostettua torttutaikina ja luumuhilloa, jos vaikka tänään ensimmäiset tortut tekis :)

  VastaaPoista
 2. Herkullisen näköisiä joulutorttuja; nyt on ihan pakko itsekkin leipoa :)

  VastaaPoista
 3. Pitäisi saada aikaiseksi siivottua, että saisi joulua muuallekin kuin suuhunsa! :)

  VastaaPoista

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...